QUI SOM OFICIS HOSTELERIA &
RESTAURACIÓ
JARDINERIA LLAR &
NETEJA
INDUSTRIA PERRUQUERIA
& ESTÈTICA
SANITAT &
ALIMENTACIÓ
MARCATGE EPIS BATES
ESCOLA
OUTLET CLIENTS ON SOM
slider0

ROBA PROFESSIONAL PER A OFICIS

Les persones que treballen en un ambient exigent necessiten un material adequat que els permeti aconseguir un rendiment òptim.

A Everest oferim als nostres clients l'equipament ideal per a totes les circumstàncies.

La nostra col·lecció és la garantia d'una protecció completa i d'una llibertat de moviments màxima amb disseny i modernitat. Amb les peces que us oferim no només estareu totalment equipats per al treball sinó que també mostrareu la vostra millor imatge. Tenim un gran ventall d’uniformes en el sector laboral i d’oficis.

Ens especialitzem en:

- Roba d’alta visibilitat.

- Tot tipus d'uniformes laborals personalitzats per a promoure la marca com a reforç publicitari.

- Uniformes pensats per a un ús diari i que protegeixen al treballador de tot tipus d'inclemències temporals gràcies a la seva confecció amb materials resistents i de gran absorció.

- Tèxtils en fibres naturals i sintètiques, posseeixen un tacte agradable i uns excel·lents acabats professionals que fan l'uniforme laboral un aliat perfecte per al treballador.

- Calçat laboral adequat a les necessitats de la feina, des de esclops per a perruqueria així com calçat sanitari o esclops i calçat per a hostaleria i cuina, també botes i sabates de seguretat amb puntera d'acer o free metal, molt econòmics, tot el calçat de treball està homologat, és antilliscant i cada un compleix normatives diferents per tal de prevenir riscos laborals sense descuidar el confort i el preu.