QUI SOM OFICIS HOSTELERIA &
RESTAURACIÓ
JARDINERIA LLAR &
NETEJA
INDUSTRIA PERRUQUERIA
& ESTÈTICA
SANITAT &
ALIMENTACIÓ
MARCATGE EPIS BATES
ESCOLA
OUTLET CLIENTS ON SOM
slider0

VESTUARI LABORAL PER A PERRUQUERIA I ESTÈTICA

El teu vestuari de perruqueria i estètica ha deixat de ser clàssic i avorrit per mostrar-se original, confortable i amb un plus d'estil que omplirà els teus desitjos.

Everest vol sorprendre't amb una línia d'uniformes de perruqueria actuals, amb talls moderns i una infinitat de complements molt pràctics i, per què no, elegants.

Perquè en el teu àmbit laboral la comoditat és imprescindible per moure't amb facilitat. Troba els vestits, ‘pichis’, casaques i estoles que necessites, per vestir amb uns uniformes d'estètica que marcaran diferències.

Tens un centre d'estètica, perruqueria o spa? Els nostres uniformes equiparan a la perfecció a tot el teu equip. Estem segurs que tot el vestuari de perruqueria i estètica que trobaràs a Everest serà també perfecte per al teu negoci.

Casaques de perruqueria molt actuals i en diferents tons, tops moderns amb mànigues ¾, estoles o jaquetes, passant per pantalons pirates, bombatxos o rectes, bates per a perruqueria i estètica o esclops sanitaris són només alguns dels elements que componen un catàleg d'uniformes i vestuari de perruqueria realment pràctic.