QUI SOM OFICIS HOSTELERIA &
RESTAURACIÓ
JARDINERIA LLAR &
NETEJA
INDUSTRIA PERRUQUERIA
& ESTÈTICA
SANITAT &
ALIMENTACIÓ
MARCATGE EPIS BATES
ESCOLA
OUTLET CLIENTS ON SOM
slider0

QUI SOM

A Everest vestim i calcem al professional
des de l'any 1990

Som una botiga especialitzada en
vestuari i calçat laboral

Dentistes, cambrers, jardiners, farmacèutics, cuiners, guixaires, mecànics, treballadors via pública, perruquers, infermers, electricistes, entrenadors, pastissers, forestals, recepcionistes, centres de jardineria, pintors, xefs, fontaners, mestres, fisioterapeutes, obrers, dependents, metges, cuidadors, personal de manteniment, etc... són els nostres clients. Som una petita empresa familiar que pretenem establir una relació de confiança amb els nostres clients, de manera que no només ens vegin com la seva empresa proveïdora de vestuari, sinó també com un assessor comercial en qui recolzar-se i confiar en qualsevol escenari. Creiem en les relacions de llarg termini i és per això que per a nosaltres la comunicació és primordial satisfent als nostres clients amb un alt nivell d'exigència en termes de qualitat en el vestir. Per això invertim temps en el contacte dels millors proveïdors a nivell nacional i internacional i així lliurar preus competitius als nostres clients.

Disposem d'un ampli estoc de peces de vestir confeccionades amb la més alta tecnologia en qualitat, disseny, brodats i estampats. Lliurant creacions còmodes, pràctiques i funcionals. Fent un vestir confortable i elegant. Teixits i acabats de qualitat amb la imatge personalitzada de la seva empresa. El nostre objectiu, la seva comoditat en el treball.

Everest, el nostre nom, Everest, el nostre aval.

La nostra experiència de vint-i-cinc anys en el món del vestuari laboral i la nostra dedicació exclusivament a la venda d'uniformes i vestuari d'imatge en general, ens ha proporcionat un Know - How que ens ha permès ser un referent en el nostre sector a Tarragona. La nostra empresa, amb llarga experiència en el sector del vestuari professional, té com a objectiu atendre les propostes dels nostres clients, proporcionar un vestuari ajustat a les seves necessitats i alhora aportar una imatge corporativa unificada de qualitat. Així mateix i per cobrir les exigències del mercat, disposem d'un ampli assortiment de peces d'estoc per donar un servei ràpid als nostres clients. La nostra major satisfacció, és l'alt grau de fidelitat i augment constant en el nombre dels nostres clients.